De Uiterwaarden Run

Hét hardloopevenement van Nederasselt!

Meld je nu aan!

KLIK HIER

Uiterwaarden Run 2019

Kids 1 km run!

Stichting Nederasselt Gezond

Welkom bij de 'Uiterwaarden Run'
jan 11, 2020

Nieuwe website online


Categorie: General
Ingezonden door: admin

De nieuwe website is bijna klaar, kom binnenkort terug om het resultaat te bekijken.

We zien u graag bij de tweede editie !

Wij willen via deze weg iedereen bedanken die zich voor deze dag heeft ingezet; alle vrijwilligers die langs de lijn stonden; de EHBO, die gelukkig niet in actie hoefde te komen; Witte Huis Balgoy voor de sponsoring van de 1 km; Cafetaria Neertje voor sponsoring van de 6 km; Sauna & Beauty Oase als sponsor van de 12; de gemeente Heumen die mede heeft gefinancieerd; Dorpshuis "Ons Huis" en natuurlijk alle deelnemers zonder wie we geen evenement zouden hebben.

Wilt u de stichting sponsoren maak een donatie

doneer

Of lees meer over donaties en sponsoring...

Om 10.00 stond er een enthousiaste groep kinderen klaar voor een ronde van 1 km over de dijk en door Nederasselt. Om 11.00 was het de beurt aan wellicht 50 deelnemers voor een mooie ronde van 6 km door de mooie uiterwaarden van Nederasselt. 's Middags zorgde de regen voor wat verkoeling tijdens de dubbele ronde door de uiterwaarden, waarmee de 12 km lopers deze mooie dag afsloten.

 content-Kinderen

 

MELD JE NU AAN!

Voor de 2e editie van de Uiterwaarden Run

Stichting Nederasselt Gezond

Maak kennis met

Met een groepje enthousiastelingen uit Nederasselt zijn we in 2019 gestart met het organiseren van de Uiterwaarden Run Nederasselt, bedoelt om inwoners in beweging te krijgen. Hierbij ligt de nadruk duidelijk op bewegen en niet op prestatie. Na een succesvol eerste jaar is vervolgens Stichting Nederasselt Gezond ontstaan.

Vind informatie over

De Uiterwaarden Run

Voor de Uiterwaarden Run hebben we 3 afstanden; de 1 km, een mooi rondje over de dijk voor de kinderen, met eventuele begeleiders. Daarna volgt de 5 km die een stuk door de mooie Uiterwaarden loopt, maar ook een deel door het dorp loopt om het applaus van de toeschouwers te ontvangen. De laatste afstand is de 10 km, zij zullen tweemaal de ronde van de 5 lopen. 

Wilt u iets vragen?

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen, tips of wilt u uw hulp aanbieden? Wat de reden ook is, u kunt altijd contact met ons op nemen, we zullen uw vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden.