.

.

De Uiterwaarden Run

Hét hardloopevenement van Nederasselt!

Meld je nu aan!

KLIK HIER

Stichting Nederasselt Gezond

Welkom bij de 'Uiterwaarden Run'
mrt 3, 2022

Inschrijven Uiterwaarden run 2022 vanaf heden geopend !!!


Categorie: General
Ingezonden door: admin

Het programma voor 2022 is bekend u kunt vanaf nu inschrijven....

We zien u graag bij de vierde editie !

Wij willen via deze weg iedereen bedanken die zich voor de voorgaande evenementen heeft ingezet; alle vrijwilligers die langs de lijn stonden; de EHBO, die gelukkig niet in actie hoefde te komen; Onze sponsoren; de gemeente Heumen die mede heeft gefinancierd; Dorpshuis "Ons Huis" en natuurlijk alle deelnemers zonder wie we geen evenementen zouden hebben.

Wilt u de stichting sponsoren doe een donatie:

doneer

Of lees meer over donaties en sponsoring...

IMG_6324 

IMG_6632

 

 

MELD JE NU AAN!

Voor de Uiterwaarden Run

Stichting Nederasselt Gezond

Maak kennis met

Met een groepje enthousiastelingen uit Nederasselt zijn we in 2019 gestart met het organiseren van de Uiterwaarden Run Nederasselt, bedoelt om inwoners in beweging te krijgen. Hierbij ligt de nadruk duidelijk op bewegen en niet op prestatie. Na een succesvol eerste jaar is vervolgens Stichting Nederasselt Gezond ontstaan. Inmiddels organiseren we ook andere evenementen zoals b.v. de Mindfull run, Tai Chi en bijvoorbeeld het Suppen. Impressies hiervan zijn te vinden op deze site onder foto's.  

Vind informatie over

De Uiterwaarden Run

Voor de Uiterwaarden Run hebben we 3 afstanden; de 1 km, een mooi rondje over de dijk voor de kinderen, met eventuele begeleiders. Daarna volgt de 5 km die een stuk door de mooie Uiterwaarden loopt, maar ook een deel door het dorp loopt om het applaus van de toeschouwers te ontvangen. De laatste afstand is de 10 km, zij zullen tweemaal de ronde van de 5 lopen. 

Wilt u iets vragen?

Contact

Heeft u vragen, ideeën voor een leuk evenement, opmerkingen, tips of wilt u uw hulp aanbieden? Wat de reden ook is, u kunt altijd contact met ons op nemen, we zullen uw vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden.